Janković traži ostavku tužioca, SNS: Kad pre?

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković traži ostavku tužioca, SNS: Kad pre?

Saša Janković, nezvanični kandidat za predsednika Srbije, traži ostavku republičkog tužioca zbog, kako je naveo, ćutanja u slučaju Savamala, "čak i posle intervjua bivše supruge gradonačelnika Malog portalu Krik". SNS: Brz kad mu narede

Foto: Tanjug, Sava Radovanović

"Intervju Marije Mali tačka je posle koje ćutanje zahteva odgovornost", navodi Janković u saopštenju, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << konstataciju da su Srbiji potrebne institucije koje će rešavati, a ne stvarati probleme ili ćutati o njima.

"Republički državni tužilac odgovoran je za ćutanje, a neki drugi državni funkcioneri za mnogo više od toga u slučaju Savamala", navodi se u saopštenju Saše Jankovića.

"KANDIDAT ŠULETA I KENE..."

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević poručio je bivšem zaštitniku građana da je dobro da građani Srbije vide koliko je brz kada mu gazde narede da izvrši skandalozni pritisak na nezavisne državne organe Srbije.

"Saša Janković, predsednički kandidat Šuleta i Kene, je mnogo brz kada dobije nalog da zahteva ostavku nezavisnih državnih organa u pokušaju da izazove nestabilnost u Srbiji", naveo je Vučević u izjavi dostavljenoj medijima.

Rekao je i da Jankoviću nije ni padalo na pamet da podnese ostavku na funkciju ombudsmana, koju je godinama zloupotrebljavao, unizio i koristio u svrhu jeftinog politikantstva i političke promocije.

Janković, kaže Vučević, je slika i prilika Demokratske stranke, ljudi koji bi zarad sopstvenih privilegija i ličnih interesa urušili svaku instituciju, opljačkali građane i uništili državu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Janković traži ostavku tužioca posle intervjua Marije Mali

Izvor: RTS, 14.Feb.2017

. Saša Janković, nezvanični kandidat za predsednika Srbije, založio se u saopštenju upućenom medijima za ostavku republičkog javnog tužioca zbog, kako je naveo, ćutanja u slučaju Savamala, "čak i posle intervjua bivše supruge gradonačelnika Malog portalu Krik".

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.