JORGOVANKA TABAKOVIĆ: MUKA ME OTERALA U ASTROLOGE

Izvor: Kurir, 11.Okt.2011, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JORGOVANKA TABAKOVIĆ: MUKA ME OTERALA U ASTROLOGE

BEOGRAD - Proriče sudbinu! Jorgovanka Tabaković, poslanica SNS i šef ekonomskog tima te stranke, otkriva za Kurir kako je pre osam godina, kad je njena porodica zapala u tešku finansijsku krizu, od muke počela da se bavi i astrologijom!

BEOGRAD - Proriče sudbinu!

Jorgovanka Tabaković, poslanica SNS i šef ekonomskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tima te stranke, otkriva za Kurir kako je pre osam godina, kad je njena porodica zapala u tešku finansijsku krizu, od muke počela da se bavi i astrologijom! Radila je horoskop isključivo za sebe i članove svoje porodice, nikada za druge. I nikad za pare.

Tabakovićeva kroz suze priča kako je tih godina, posle smene vlasti 2000. godine, počela da se interesuje za astrologiju. Kad je izašla iz vlade, bilo je teško, porodica je zapala u ozbiljnu finansijsku krizu.

- Imala sam tri studenta u kući, a jedva smo sastavljali kraj s krajem. Pokojnom mužu Draganu cigare sam kupovala na čekove - priča Tabakovićeva. Iz očaja, zbog besparice, pokušavala je da nađe odgovore na pitanje zašto se to baš njoj dešava.

- Tako sam 2002. godine počela da čitam knjige o astrologiji, da pokušam da rastumačim neke stvari. Kupila sam knjigu Mileta Dupora, a onda sam sa interneta skidala programe za izradu natalnih karata - priča Tabakovićeva i dodaje:

- To ne smatram veštičarenjem, vračanjem. Takvim stvarima se nikada ne bih bavila. Tumačenje horoskopa joj je, priznaje, lepo krenulo. Međutim, horoskop joj je ubrzo otkrio i nešto što nije želela da zna.

- Jednog dana kaže mi u šali moj pokojni Dragan, aludirajući na jednu predstavu: „Grozdana, pogledaj u to tvoje gumno da vidiš kad ću da se izvadim iz krize.“ I on je tad bio bez posla. Pogledam mu horoskop, i imam šta da vidim - sve sami kvadrati u njegovoj natalnoj karti, što je veoma loše. To se desilo u martu 2006, a u aprilu te godine konstatovali su mu rak. Tad sam prestala da gledam horoskop - priča nam Tabakovićeva.

Ipak, priznaje da i sad s vremena na vreme „baci pogled“ na raspored zvezda. Ali svoje znanje ne zloupotrebljava u politici. Tvrdi da svojim kolegama iz stranke nikada nije „proricala budućnost“.

- Ne gledam na taj način, da vidim rejtinge i ko će da pobedi na izborima - smeje se Tabakovićeva.

„Vampirisanje“ u Skupštini

Astrologija je u srpsku politiku ušla još 2006. godine. Tako je Predrag Marković, u to vreme predsednik parlamenta, po savetu astrologa „tempirao vreme“ da uđe u Skupštinu 23. jula 2006. tačno u 2.55, kako bi uticaji planeta na osamostaljenu državu bili povoljniji. Misija mu je bila da se Srbija „rodi“ u znaku Lava, s podznakom u Raku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurir: Jorgovanka Tabaković gleda i u zvezde

Izvor: Mondo, 11.Okt.2011

Poslanica SNS počela da tumači horoskop 2002. godine, kad je njena porodica zapala u tešku finansijsku krizu

Nastavak na Mondo...

Astrolog Jorgovanka Tabaković

Izvor: NaDlanu.com, 11.Okt.2011

Da li u želji da se što više predstave kao obični ljudi koji imaju iste probleme kao i veliki deo građana Srbije ili da otvore dušu mnogi političari izgleda da baš vole da pričaju o tome kako su u životu radili sve i svašta ne bi li preživeli...Predsednik Boris Tadić rado priča o tome da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.