Izvor: S media, 06.Mar.2012, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić: Niko ne kaže vlada bez D S S-a

"Tačno je da je bilo kontakta sa predstavncima iz Amerike, i sa vlastima i sa raznoraznim nevladinim organizacijama, ali niko nikada nije uslovio s kim možemo da idemo. Kad god da smo imali takve kontakte uvek je bilo rečeno samo jedno - poštovaćermo one koje narod izabere i ko pobedi na izborima", kaže lider Nove Srbije Velimir Ilić.

"Blic" je, pozivajući se na diplomatske krugove, objavio da je funkcionerima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << SNS iz SAD poručeno da je za američku administraciju neprihvatljivo da u Srbiji vladu oforme oni koji su učestvovali u paljenju stranih ambasada. Administracija u Vašingtonu kao najodgovorniju za paljenje američke ambasade u Beogradu smatra D S S, što znači da vlada u kojoj bi eventualno bila D S S ne bi imala podršku SAD.

"Niko nam nikada nije rekao niti postavio bilo kakav uslov ko može da bude u koaliciji a ko ne može. I posebno za D S S, nije bilo nikakvih kontakta", kaže Ilić.

Vučić: Vlast u kojoj će biti SNS biraće građani, a ne stranci (VIDEO)

Velji Iliću tata ostavio bazen od 20.000 evra

SAD spremne da sarađuju sa Putinom nakon izbora

On dodaje da im je u tim kontaktima s predstavnicima SAD samo rečeno da očekuju od onih koji dođu na vlast da se ponašaju u interesu svog naroda, da razvijaju ekonomiju, obezbede nezavisno pravosuđe, da smanje korupciju i da poštuju evropske i svetske kriterijume.

(B92)
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.