Izvor: BujanovackiGlas.info, 02.Mar.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Bujanovački naprednjaci na Vučićevom mitingu

BUJANOVAC, 2. mart 2017. (foto FB)- Očekujem da između 400 i 500 članova i simpatizeta SNS iz Bujanovca danas podrži Aleksandra Vučića koji kampanju za predsednika Srbije počinje u Vranju – kaže za Bujanovačke Nenad Mitrović, šef Opštinskog odbora SNS.
Mitrović dodaje da iz Bujanovca neće biti organizovanog prevoza za Vranje na miting predsednika SNS koji počinje u 18 sati:
– Dogovor je da svako krene svojim prevozom, a okupljamo se kod Motela- kaže Mitrović.
 
 

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Vučić na železničkoj stanici Vranje uoči mitinga

Izvor: BujanovackiGlas.info, 02.Mar.2017

VRANJE, BUJANOVAC, 2. mart 2017. Nešto pre 15 sati na železničku stanicu Vranje stigao je premijer Aleksandar Vučić, koji danas odavde počinje kampanju za predsednika Srbije, javljaju repotreri Vranjskih sa lica mesta..On će prisustvovati otvaranju rekonstruisane deonice pruge V. Banja-Ristovac,...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.