Halimi: Nemam argumente, ni za, ni protiv, sud nek odluči

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halimi: Nemam argumente, ni za, ni protiv, sud nek odluči

Poslanik Partije za demokratko delovanje (PDD) Riza Halimi izjavio je danas, povodom raspisivanja poternice za poslanikom SNS Momirom Stojanovićem, da je stav te partije da treba istražiti sve zločine i da nadležni organi u konkretnom slučaju moraju da ispitaju sve okolnosti i donesu odgovarajuce odluke.

Upitan da li veruje u nevinost Momira Stojanovića, Halimi je rekao da nema argumente ni za, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << protiv, kao i da su nadležni organi ti koji moraju da ispitaju sve okolnosti, da daju svoj sud i da donose odgovarajuće odluke.

"Naš stav je da se svi zločini istražuju, da nema nikakvih pritisaka, da nadležni sudski, državni organi obavljaju svoj posao i da niko ne može unapred bez argumenata da bude okrivljen, ali istražni organi moraju da obavljaju svoj posao", rekao je Halimi.

On je naveo i da su svi relevantni činioci na Kosovu i Metohiji za formiranje Specijalnog suda na toj teritoriji.

"Mislim da će se taj sud verovatno veoma brzo formirati. Ne znam tačno koje su trenutno pozicije relevantni političkih snaga na Kosovu, ali bar ono što sam uspeo da pročitam i saznam, svi ti, po meni relevantni čiinioci, jesu za formiranje tog suda. Ja ne vidim kako može da se prolongira ili da se to izbegne”, zaključio je Halimi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.