Grupa građana prevarila demokrate

Izvor: Kurir, 26.Maj.2012, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa građana prevarila demokrate

Branislav Nedimović i njegova grupa građana obećali formiranje vlasti sa DS, a posle napravili dogovor sa SNS

SREMSKA MITROVICA - Predomislio se.

Grupa građana Branislav Nedimović - Vredna Mitrovica, najavom da će formirati lokalnu vlast s odbornicima SNS i DSS, prevarila je birače, kojima je u kampanji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obećavala evropsku perspektivu Sremske Mitrovice, kaže za Kurir Aleksandar Prodanović, predsednik gradskog odbora DS u Sremskoj Mitrovici.

Nedimović je na predsedničkim izborima podržao listu kandidata DS Borisa Tadića.

- Međutim, u drugom krugu je Nikolić osvojio čak 8.000 glasova više nego u prvom krugu, a to je rezultat neiskrene podrške Nedimovića. Očigledno je Nedimović izigrao dogovor i proevropski put koji je obećao građanima Mitrovice, tako da je uoči drugog kruga radio u korist Nikolića. To je jasno postalo kada su SNS i DSS, zajedno s njim, najavili formiranje nove lokalne koalicije - naveo je Prodanović.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.