Gojković: Nema zavere ćutanja oko Vlade

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Nema zavere ćutanja oko Vlade

Funkcionerka Srpske napredne stranke Maja Gojković izjavila je da oko sastava nove Vlade Srbije ne postoji zavera ćutanja i da će ta partija posle usvajanja programa premijera razmišljati o koalicijama.

Pravljenje Vlade je ozbiljna stvar: Maja Gojković

 

''Razumem medije koji su nestrpljivi da se bave detaljima, ali ne treba zaboraviti i da su izbori zvanično proglašeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre osam dana. Pravljenje Vlade je ozbiljna stvar, a izjave je lako davati. Po meni, prvo treba da se napiše predlog kako buduća vlada treba da izgleda pa da se onda pređe na ono što je medijima i javnosti najzanimljivije, a to su kolaicije i personalna rešenja'', rekla je Gojković gostujući na televiziji B92.

 

Na pitanje kako tumači, kada već pominje Vučićev intervju Dojče veleu, njegovu izjavu da vlada treba da bude kao Fudbalski klub Bajern Minhen, ona kaže da razume šta je lider SNS hteo da kaže, jer je i sama živela u Nemačkoj.

 

''Mislio je na timski rad, veliku posvećenost poslu, veliku uigranost tima koji nikada neće biti zadovoljan jednim rezultatom koji će slaviti ne znam koliko dana već će sebi uvek postavljati nove ciljeve i nove uspehe'', istakla je Maja Gojković.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.