Gašić: Vučić se ne plaši nijedne TV emisije!

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Vučić se ne plaši nijedne TV emisije!

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da se premijer Aleksandar Vučić ne plaši nijedne TV emisije i da lično smatra da on nema veze sa „ukidanjem“ Utiska nedelje, autorke Olje Bećković.

„To je moj lični stav, i siguran sam u to milion posto da on nema veze sa tim, nemojte da podižete vatru“, rekao je Gašić u Skupštini Srbije.
Ranije danas, šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović postavio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je pitanje u parlamentu ministru kulture i informisanja Ivanu Tasovcu, kada će ispraviti nepravdu, a reč je o ugrožavanju informisanja građana, jer je “voljom premijera ukinuta emisija Utisak nedelje“.
Izvor: tanjug.rs
The post Gašić: Vučić se ne plaši nijedne TV emisije! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.