Gak: DS preti i ljudima iz svoje stranke

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gak: DS preti i ljudima iz svoje stranke

Srpska napredna stranka nema nikakve veze sa događajem u kojem je odborniku DS u Indjiji, koji boluje od dijabetesa, prosut šećer ispred kuće, poručeno je danas iz SNS, uz ocenu da demokrate danima sprovode pretnje, ucene i pritiske, pre svega prema svojim ljudima, kako bi to pripisali naprednjacima.

Kako su ranije danas preneli mediji, odborniku DS u Skupštini opštine Inđija Živanu Pašiću, koji boluje od dijabetesa, nepoznate osobe noćas su prosule šećer ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuće. Inače, Pašić je jedan od odbornika DS koji su potpisali inicijativu za smenu lokalnog rukovodostva.

Kandidat SNS za predsednika opštine Inđija Vladimir Gak rekao je Tanjugu da je Srpska napredna stranka "zaista zgrožena najnovijim izmišljotinama i lažima koje je priredila DS, koja je ovaj put u lažima nadmašila sama sebe".

- Do sada su cela Srbija, Vojvodina i Indjija imali prilike da vide kako Demokratska stranka kidnapuje svoje odbornike i odvodi ih sto kilometara od opštine Indjija kako bi na njih vršili pretnje i pritiske povodom sednice koja je bila zakazana za 15. april - naveo je Gak.

Kako je rekao, javnost je imala prilike da vidi od strane DS brojne primere pretnji, ucena, lažnih prijava krivičnih dela, izmišljenih napada na same sebe...

- SNS nema nikakve veze sa današnjim incidentom o kojem smo se obavestili iz medija - podvukao je Gak i dodao da je "DS ovaj put zaista prešla i nadmašila i samu sebe u konstrukciji laži".

Kako je rekao, sada ne razmišljaju ni o zdravlju ljudi, nebitno kojoj stranci pripadaju, već ih ismevaju i svejedno im je šta će se desiti sa čovekom koji boluje od dijabetesa.

- SNS sa ovim događajem nema nikakve veze, spreman sam da po ovom pitanju i na pitanju da li sam bio upoznat ili učestvovao u ovom incidentu ponovo idem na poligraf - rekao je Gak.

DS, kako tvrdi, ne preza ni od čega kako bi još malo ostala na vlasti, rekao je Gak "iako je i njima definitivno jasno da nemaju poverenje građana ni Inđije, ni Vojvodine, ni Srbije, što su ljudi rekli na izborima 2014. godine".

Gak je dodao i da SNS poziva nadležne organe da rasvetle i ovaj događaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.