Đurić: Politika SNS je politika solidarnosti

Izvor: Blic, 25.Mar.2016, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Politika SNS je politika solidarnosti

Polika Srpske napredne stranke je politika solidarnosti sa onima kojima je najteže, poručio je večeras u Ćupriji član predsedništa SNS Marko Đurić.

“Nećemo dozvoliti da majka ispraća decu na počinak gladnu. Niko neće ostati bez podrške i sugurne ruke. Za to se borimo”, rekao je đurić na tribini te stranke.

Navodeći da Srbija ima istorijsku šansu sa Aleksandrom Vučićem, Đurić je objasnio da je radeći uz njega video da se na čelu vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nalazi čovek koji je spreman da se žrtvuje intelektualno, politički i fizički da bi napravio rezultat.

“Okupljena i ujedinjena Srbija snažno ide napred, to je politika SNS i Aleksandra Vučića. Vučić tretira državu kao najveću svetinju, on svim saradnicima diktira tempo. On je ona vrsta lidera koji ne komanduje “napred” nego “za mnom” i takav lider je potreban Srbiji”, rekao je Đurić.

Istakao je i da je aktuelna vlada uspela da za 22 meseca zaustavi sunovrat.

Srbija je nazadovala zato što je bila razjedinjena, njome su upravljalli klanovi, interesne grupe, ljudi sa strane koji je, niti vole, niti joj misle dobro, rekao je Đurić i dodao da sada postoji državnik koji je preuzeo na sebe da menja stvari.

Takođe, naveo je i da je za zaštitu nacionalnih interesa potrebno da Srbija ima predsednika vlade koji na međunarodnom planu “lepim rečima gvozdena vrata otvara”, dok istovremeno u zemlji bije bitke protiv organizovanog kriminala.

Poručio je da se budućnosti može i mora graditi sa snažnim institucijama i da će 24. april biti dan kada Srbija pobeđuje, kada se ujedinjuje i ide napred.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.