Đukić Dejanović: Verujem da će u vladi biti mesta za SPS

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2016, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Verujem da će u vladi biti mesta za SPS

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović veruje da će u novoj vladi biti mesta za socijaliste, ali da to ne zavisi samo od te stranke.

Ona je za Alo rekla da je vlada sa SPS-om bolja, kao i da su uprkos "loših reči" između pojedinaca u SPS i u Srpskoj naprednoj stranci, ministri iz tih stranaka jako dobro sarađivali i radili.

"To su građani pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i na izborima, jer je preko 60 odsto glasova bilo za ovu opciju. Građani pre svega imaju neograničeno poverenje u Aleksandra Vučića, ali kada neko može da pravi sam vladu, uvek je pitanje koga će uzeti", rekla je Đukić Dejanović.

Govoreći o nedavnom obeležavaju godišnjice zločina u Srebrenici, ona je istakla da je želja tamošnjeg rukovodstva i udruženja bila da niko od predstavnika Srbije ne bude u Srebrenici.

"Mi smo prošle godine otišli sa iskrenim stavom da počnemo da gradimo budućnost, doživeli smo jedan potpuno drugačiji stav sa druge strane, koji je verbalizovan ove godine porukom da ne žele da vide nikoga ko ne deli njihov stav o zločinu koji se dogodio u Srebrenici", rekla je ona.

Upitana da prokomentariše odlazak u Potočare lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića, Đukić Dejanović je kazala da je on političar koji ima svoj stav, kao i da njegovi birači nemaju mišljenje kao većina srpskog naroda.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović: Verujem da ćemo biti u novoj Vladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2016

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić Dejanović rekla je da veruje da će u novoj vladi biti mesta za socijaliste, ali da to ne zavisi samo od te stranke...Ona je za današnji Alo ocenila da je vlada sa SPS-om bolja, kao i da su uprkos "loših reči" između pojedinaca...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Za socijaliste ima mesta u novoj vladi

Izvor: Beta, 17.Jul.2016

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Djukić Dejanović rekla je da veruje da će u novoj vladi biti mesta za socijaliste, ali da to ne zavisi samo od te stranke.Ona je za današnji Alo ocenila da je vlada sa SPS-om bolja, kao i da su uprkos "loših reči" izmedju pojedinaca u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.