Đorđević: Žešća borba protiv mafije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 11:52

Đorđević: Žešća borba protiv mafije

Član Predsedništva SNS Zoran Đorđević izjavio je danas da će borba protiv mafije, kriminala i korupcije biti prioritet rada Vlade Srbije.

"Proteklih godina borili smo se protiv tajkuna, jer nismo želeli da oni upravljaju našom zemljom i da kroje živote našim građanima. Bogatili su se uzimajući njihov novac i stavljajući ga u svoj džep. Tome smo stali na put. U toj borbi smo pobedili i na to smo ponosni", naveo je Đorđević i pisanoj izjavi.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodao da će borba sada biti jača protiv onih koji, kaže, misle da su jači od države i njenih građana.

Đorđević je podsetio na reči predsednika Aleksandra Vučića da u toj borbi nema povlašćenih.

"Tu njegovu odluku ćemo svi poštovati zajedno, jer Srbija je zemlja poštenih i vrednih ljudi, kojima niko ne može da otima ono što su stekli svojim radom. Predsednik nije sam u ovoj borbi, mi smo sa njim rame uz rame i nećemo dozvoliti da zbog odluke da se mafija iskoreni, ispašta na bilo koji način", rekao je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.