Đilas: Lud; Malović: A ti si zdrav, dobar i pošten

Izvor: B92, 21.Dec.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: "Lud"; Malović: "A ti si zdrav, dobar i pošten"

Beograd -- Vladanka Malović šef informativne službe SNS, odgovorila je na optužbe Dragana Đilasa da je predsednik Srbije Aleksandar Vućić, kako je napisao - lud.

Đilas je na Tviteru objavio vest o konferenciji za štampu nakon stastanka u Tirani uz komentar: "Lud".

Vladanka Malović odogovorila je Đilasu na komentar Tvitom "Lud, jer je rekao istinu, a ti si zdrav, dobar i pošten sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 619 miliona evra?"

Podsetimo, sporna situacija nastala je nakon što je novinar N1 postavio pitanje predsedniku Srbije nakon sastanka regionalnih lidera u Albaniji.

"Ako je Branko Stefanović učinio krivično delo, molim vas, podnesite prijavu, prestanite se besmislenim pitanjima”, rekao je predsednik Vučić novinaru N1 na pitanje o ocu ministra Nebojše Stefanovića, začuđen što je, kaže, ta televizija poslala ekipu na samit u Tirani da bi ga iznova, po ko zna koji put, pitali o Branku Stefanoviću.

Vučić je rekao da je i od početka govorio da je Branko Stefanović bio član delgacije GIM.

"I kakvo je to krivično delo? Da li je nešto zabranjeno učinio? Nije. Ako jeste, molim vas podnesite krivičnu prijavu. Nemojte da glumite da se sekirate mnogo, jer se ne sekirate, ne kad je reč o nečijem tati, babi ili dedi, nego se ne sekirate i nikad niste postavili pitanje odakle Djilasu pravo da lično kupuje sekdune od RTS, prodaje i zaradi 620 miliona evra", rekao je Vučić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.