DS stavila Babićev sat na aukciju

Izvor: B92, 29.Jul.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS stavila Babićev sat na aukciju

Demokratska stranka ističe da je stavila na licitaciju ručni sat koji je šef poslaničke grupe SNS-a Zoran Babić morao da pokloni poslaniku DS Balši Božoviću.

Sav prihod od prodaje sata otići će u dobrotvorne svrhe, a svakom ponuđaču je zagarantovana anonimnost, navodi se u saopštenju demokrata.

Iako je sajt www.skupstinskisat.com koji je postavljen juče iznenada pao, svi zainteresovani mogu da ponude cenu za Babićev sat na web stranici www.limundo.com, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u međuvremenu operateri rade na što bržem ponovnom uspostavljanju sajta, dodaju u DS.

Šef poslanika SNS u Skupštini Srbije Zoran Babić ponudio je Božoviću da menjaju satove i imovinu, na šta je poslanik DS pristao i pošto nije imao sat, uzeo je Babićev i zahvalio mu. Nakon toga je ponudio naprednjaku da menjaju i imovinu, na šta Babić nije odgovorio, podsećaju u Demokratskoj stranci.

Narodni poslanik Balša Božović ocenio je da se radilo o Babićevoj nameri da prikaže sebe kao siromašnog i skromnog čoveka, tvrdnjom da je platio 8.000 dinara sat koji košta 44.000, ali je dodao da će iz te "neuspešne samopromocije" ipak proizaći nešto dobro.

On je rekao da će sredstva od prodaje sata dobiti "makar neko od mnoštva pametnih, mladih, sposobnih ljudi u Srbiji koji cene znanje i ne žele da kupuju diplome" i da će neko ko pripada toj grupi na taj način nešto dobiti od SNS-a, a ne samo oni koji "kupuju diplome, naučna zvanja i kroz život prolaze preko veze".

"Ne verujem da će se Babić opametiti ni posle gubitka svog sata, mislim da će nastaviti u radikalskom stilu da govori neistine, kleveće i lažno optužuje, ali makar će neko od mladih talenata Srbije imati neku korist", izjavio je Božović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DS stavila Babićev sat na aukciju

Izvor: Akter, 29.Jul.2015

Demokratska stranka saopštila je danas da je stavila na licitaciju ručni sat koji je šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Zoran Babić morao da pokloni poslaniku DS Balši Božoviću..Sav prihod od prodaje sata otići će u dobrotvorne svrhe, a svakom ponuđaču je zagarantovana anonimnost,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.