DS proizvodio afere dok je vladao Novim Sadom

Izvor: Akter, 15.Nov.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS proizvodio afere dok je vladao Novim Sadom

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas da će nastaviti da se bori za svako novo radno mesto u Novom Sadu, jer je zapošljavanje najvažniji prioritet za taj grad

U saopštenju, SNS, povodom optužbi Demokratske stranke (DS) da obmanjuju javnost u Novom Sadu najavama da će do kraja godine biti otvoreno 3.000 novih radnih mesta i koja je od njih zahtevala da saopšte o kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << investitoru je reč, nije odgovorio na ta pitanja, već je optužio DS da je proizvodio afere dok je vladao Novim Sadom.

"Oni sada svojim saopštenjima pokušavaju da prikažu Novi Sad kao politički nestabilan grad i time šalju negativnu poruku stranim investitorima", ocenio je SNS i naveo da neće dozvoliti da bude ugrožena investicija koja će "zaposliti 3.000 Novosadjana".

DS je ranije danas optužio predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je "ponovo obmanuo" gradjane Novog Sada najavom da će do kraja godine u glavnom gradu Vojvodine biti otvorena fabrika u kojoj će se zaposliti 3.000 ljudi.

Ta stranka je od Vučića i gradonačelnika Novog Sada i funkcionera SNS-a Miloša Vučevića zatražila da saopšte naziv firme koja će navodno otvoriti tri hiljade radnih mesta, kao i da kažu čime taj investitor garantuje da će zaista zaposliti tako veliki broj ljudi, u kom roku će ta radna mesta biti otvorena i koliko će to koštati građane Novog Sada.

Novosadski odbor DS-a je ocenio da će, ako Vučić i Vučević uskrate javnost za odgovore na navedena pitanja, biti jasno da je u pitanju još jedna "predizborna bomba" u predstojećoj kampanji za lokalne izbore.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.