DS poziva Vučića da podnese ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2017, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS poziva Vučića da podnese ostavku

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije, a funkcionere Srpske napredne stranke da to zahtevaju od njega istim žarom kojim su zahtevali da Saša Janković podnese ostavku na mesto zaštitnika građana.

"Saša Janković je svoj posao u instituciji Zaštitnika građana završio i zatim dostojanstveno i principijelno podneo ostavku. Kako se Aleksandar Vučić nalazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << značajno moćnijoj i uticajnijoj poziciji, pozivamo ga da podnese ostavku", rekao je zamenik predsednika DS-a Igor Salak, a preneto je u stranačkom saopštenju.

U suprotnom, ocenio je Salak, svima će postati jasno da će Vučić mesto premijera koristiti za političku promociju i da ostali kandidati neće imati ni minimum medijskog prostora za predstavljanje svojih stavova i programa.

"Pozivamo i funkcionere Srpske napredne stranke da zahtevaju od kandidata Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade istim žarom kojim su zahtevali da Saša Janković podnese ostavku na mesto Zaštitnika građana", kazao je Salak.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS traži da Vučić da ostavku, poziva SNS da im se pridruži

Izvor: N1 televizija, 16.Feb.2017

Demokratska stranka pozvala je kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije, a funkcionere Srpske napredne stranke da to zahtevaju od njega istim žarom kojim su zahtevali da Saša Janković podnese ostavku na mesto zaštitnika građana..."Saša...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.