DS: Zloupotrebe SNS-a na Voždovcu

Izvor: RTS, 23.Nov.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Zloupotrebe SNS-a na Voždovcu

SNS na Voždovcu nije ispunio ni jedno obećanje, tvrdi Borislav Stefanović i poručuje da ako naprednjaci hoće da se bore protiv korupcije i kriminala, treba da počnu od Voždovca.

Demokratska stranka tvrdi da Srpska napredna stranka na Voždovcu u protekle četiri godine, koliko je u toj opštini na vlasti, nije ispunila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nijedno predizborno obećanje.

"Na žalost građana Voždovca, u svemu su omanuli. Ne samo da nisu ništa infrastrukturno uradili, nego su se isključivo bavili zloupotrebama budžetskih sredstava, stranačkim zapošljavanjem, prosipanjem novaca, koji je Grad opredelio za tu opštinu", izjavio je šef poslaničke grupe DS-a u Skupštini Srbije Borislav Stefanović na konferenciji za novinare.

Istakao je da nije napravljen vodovod u podavalskim selima, parking ni park na Voždovcu, da nije iskorenjena narkomanija, a da jedino što je SNS uradila jesu "stepenice ispred opštine", iako su pre četiri godine naprednjaci najavili Opštinu Voždovac kao "ogledno dobro SNS-a", gde će pokazati efikasnost te stranke u vođenju beogradske opštine.

Stefanović je na konferenciji novinarima podelio jedno pismo koje je lideru SNS-a Aleksandru Vučiću poslao predsednik jednog od mesnih odbora SNS-a, u kojem su, kaže Stefanović, nabrojane sve zloupotrebe budžetskih sredstava.

Stefanović je dodao da je, na primer, na izgradnji tri zida u Osnovnoj školi u Jajincima potrošeno 25 miliona dinara, da je direktor Sportskog centra "Šumice" pre neki dan priveden u policiju, jer ta ustanova nije plaćala poreze, niti prikupljala zakupninu.

Rekao je da građani treba da se zabrinu, ako SNS na taj način želi da vodi Beograd i poručio naprednjacima da ako hoće da se bore protiv korupcije i kriminala, treba da počnu od opštine Voždovac.

Stefanović je dodao da je izgleda "jedino bitno da je Aleksandar Vučić predsednik svih opština u Srbiji".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.