DS: SNS se lažima bori protiv političkih protivnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS se lažima bori protiv političkih protivnika

BEOGRAD -

Demokratska stranka najoštrije je osudila kritike koje je Srpska napredna stranka iznela na račun predsednika Vlade Vojvodine i potpredsednika Demokratske stranke, Bojana Pajtića, a za koga su naveli da je "biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade, da je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine".

"Nazvati potpredsednika DS, Bojana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pajtića, profesora univerziteta, čoveka sa nespornim velikim rezultatima u radu, koji je Vojvodinu svih ovih godina vodio na način koji je doveo do činjenice da je ona danas postala uređena evropska regija i čiju politiku građanke i građani Vojvodine godinama podržavaju 'neprikosnovenim tajkunom i čovekom koji je razorio budućnost građana Vojvodine' otvoreno pokazuje nameru Srpske napredne stranke da se najgnusnijim lažima bori protiv političkih protivnika", navodi se u saopštenju DS-a.

Dodaje se da umesto da se predstavnici aktuelne vlasti, predvođeni Srpskom naprednom strankom bave problemima sa kojima se građani Srbije svakodnevno suočavaju, SNS na svako mišljenje, konstataciju činjenica ili legitimnu i opravdanu kritiku reaguje neprimerenim napadima, lažnim optužbama, pretnjama i zastrašivanjem koristeći poziciju vlasti za napade na opoziciju.

"Izliv vlasti u mozak kod naprednjaka je tako dramatičan, da oni i ne vide koliki haos u državi izazivaju njihove ekonomske mere, koliko se rapidno, pod njihovim režimom, pogoršava standard građana, kolika je opšta nesigurnost u državi pod Vladom u kojoj se ne zna ko koga prisluškuje i ko kome radi o glavi", navodi DS.

Iz te stranke su poručili da ih nikada niko neće sprečiti u iznošenju istina i borbi za evropsku i demokratsku Srbiju.

"DS nije poklekla ni u najgorim vremenima Miloševićeve vladavine i nikakvi napadi i saopštenja SNS-a, koji su očigledan pokušaj vraćanja u dane kada je Srbijom vladala atmosfera linča i progona opozicije, nas neće zaustaviti", navodi se u saopštenju.

Srpska napredna stranka saopštila je ranije danas, povodom izjave Bojana Pajtića da očekuje povratak Demokratske stranke na vlast, da ta stranka u Vojvodini više ne može ni da sanja o podršci kakvu uživaju naprednjaci.

"Upravo je Bojan Pajtić slika i prilika Demokratske stranke, biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade, čovek koji je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine", navedeno je u saopštenju SNS.

Iz SNS poručuju da Pajtić, "ne samo na nivou Srbije, već ni na nivou Vojvodine, nikad više neće biti ono što je bio - neprikosnoveni tajkun i propagator uskostranačkih interesa DS".

"SNS nema ništa protiv da bilo ko, pa ni Bojan Pajtić, sanja svoje snove, samo ga podsećamo da je, zajedno sa starim -novim rukovodstvom Demokratske stranke, život svih građana Srbije pretvorio u noćnu moru", naveli su u SNS reagujući na Pajtićevu izjavu da će katastrofalni rezultati Vlade Srbije vratiti DS na vlast.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rat saopštenja

Izvor: Danas, 08.Nov.2012, 19:21

Opa, bato! Kovarnula se, izgleda, doskora grogirana DS. Biće pičvajza! Kavgu je, dakle, zametnula SNS nekakvim saopštenjem da je Bojan Pajtić, bajagi, „biznismen i tajkun na čelu pokrajinske Vlade, da je razorio Fond za kapitalna ulaganja, Razvojnu banku Vojvodine i budućnost građana Vojvodine“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.