DS: SNS NEMA POLITIKU! SNS: BOLJE JE DA ČISTE SNEG!

Izvor: Kurir, 05.Feb.2012, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS NEMA POLITIKU! SNS: BOLJE JE DA ČISTE SNEG!

BEOGRAD - Zakuvalo se! Demokratska stranka saopštila da je SNS postao utočište za kriminalce, a naprednjaci im poručuju da je bolje da uzmu lopatu u ruke nego što pišu saopštenja.

BEOGRAD - Zakuvalo se!

Demokratska stranka saopštila da je SNS postao utočište za kriminalce, a naprednjaci im poručuju da je bolje da uzmu lopatu u ruke nego što pišu saopštenja.

„Šta je ekonomski program onoga koji se kandiduje za premijera? >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ironija ne može sakriti nedostatak politike. Za veliki problem gubitaka radnih mesta odgovor nisu našle ni najrazvijenije ekonomije i čak i naprednjaci, koji su dugo bili izolovani, morali bi da znaju činjenice i prestanu da obmanjuju javnost negirajući krizu“, piše u saopštenju DS

i dodaje: „Ova vlada je pokrenula revizije neuspešnih privatizacija, uplatila doprinose radnicima kad nesavesni vlasnici nisu, pokrenula postupke protiv onih koji su opljačkali državu. SNS je na sve to postao utočište upravo onih koji beže od pravde i nema moralno pravo da ikome postavlja pitanja“, piše u saopštenju.

Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS, ocenjuje da DS „baš nema pametnija posla“.

- Bolje bi bilo da uzmu lopate u ruke i očiste nekoliko ulaza ili trgova. Nisu sposobni da se izbore sa snegom, a kamoli s ekonomskom krizom. Imali su priliku, na vlasti su 12 godina, nismo im mi krivi što ih narod više neće - ističe Vučić, i dodaje da će SNS uputiti parlamentu novi zakon o javnim nabavkama, koji će sprečiti korupciju, u koju su uključeni i funkcioneri DS.

(M. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.