DS: Mirović nudio novac Verbalovu

Izvor: RTS, 26.Jan.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Mirović nudio novac Verbalovu

Demokratska stranka saopštila je da je priveden potpredsednik Skupštine AP Vojvodine i funkcioner DS-a Milivoj Vrebalov i optužila potpredsednika SNS-a Igora Mirovića da je Vrebalovu nudio da napusti poslanički klub DS-a u zamenu za novac i različite povlastice.
Demokrate navode da je večeras privedeni Vrebalov samo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od pokrajinskih poslanika te stranke koje je potpredsednik SNS-a Igor Mirović kontaktirao, prenosi Tanjug.
U saopštenju se navodi da je Mirović nudio poslanicima DS-a novac i različite povlastice u zamenu za to da napuste poslanički klub DS-a. Kako navode, upozoravao ih je i na to da može da utiče na provosudne organe.
"Dok su neki poslanici koji su prešli u poslanički klub Srpske napredne stranke odmah osetili posledice toga kroz razne privilegije i povlastice koje su dobili, večeras smo saznali šta se dešava onim poslanicima koji takve ponude naprednjaka odbiju", naveo je DS.
"Privođenje Milivoja Vrebalova i bivšeg direktora Fonda za kapitalna ulaganja Momičila Milovića, ubrzo nakon što je šef poslaničke grupe DS-a u Skupštini Vojvodine Borislav Novaković dva puta priveden u godinu dana, uverava nas da se radi o nastavku pritisaka na pokrajinsku skupštinu", kaže se u saopštenju.
"Očigledno je da širom Srbije oprobane metode potkupljivanja, ucenjivanja, zastrašivanja i pretnji nisu dovoljne da se sa 24 mandata napravi većina bez onih koji su na izborima osvojili 59", navodi DS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić: Tužiću Mirovića zbog uvreda

Izvor: Radio 021, 26.Jan.2015

Predsednik Demokratske stranke (DS) i Pokrajinske vlade Bojan Pajtić izjavio je da će tužiti potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) Igora Mirovića zbog teških uvreda koje je izgovorio na njegov račun...Pajtić je rekao da ne želi da komentariše Mirovićevu izjavu i dodao da će ga tužiti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.