Cvijan laže, on je Miškov kandidat!

Izvor: Press, 10.Dec.2013, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijan laže, on je Miškov kandidat!

Istaknuti naprednjaci zabrinuti su za bezbednost prvog potpredsednika Vlade jer veruju da iza Cvijanovih napada stoji Miroslav Mišković i još neki moćnici koji, kako kažu, ne biraju sredstva da zaustave Vučića u obračunima s kriminalom i korupcijom.
Inače, Vladimir Cvijan je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, na kojoj je i zvanično najavio da ću ući u kampanju za mesto predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS, kao jedan od razloga za ovakvu odluku naveo da se protivi Vučićevom uzurpiranju vlasti.
"Podsetio bih vas da sam pre četiri godine napustio kabinet tadašnjeg predsednika Borisa Tadića upravo zbog toga što se protivio ideji da jedan čovek bude predsednik, premijer, komadant vojske, guverner, vrhovni sudija i tužilac", rekao je Cvijan.
Cvijan je optužio Vučića i stranku da sednice Predsedništva pretvaraju u bilten o tome ko treba da bude uhapšen, a da se o programu i planovima stranke kako da se zemlja izvede iz krize gotovo i ne razgovara.
"Na poslednje tri sednice Predsedništva traženo je hapšenje svih koji nisu po volji Vučiću", optužuje Cvijan i dodaje da su se pominjala imena Mlađana Dinkića, Čedomira Jovanovića, Dragana Đilasa, ali i biznismena Milana Beka, Miodraga Kostića, kao i nekih članova SNS koji misle drugačije od Vučića , a među kojima je i direktor "Koridor Srbije" Dmitar Đurović, ali i gradonačelnik Kraljeva Dragana Jovanovića, jer je čovek savetnika predsednika Srbije Predraga Mikića koga Vučić organski ne podnosi.
Cvijan je dodao i da je optužnica protiv Miroslava Miškovića besmislena i da se zasniva na emotivno problemu koji Vučić ima sa optuženim.
Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Zoran Babić, Cvijanove optužbe okarakterisao je kao notorne laži uz ocenu da iza njega stoji tajkunsko-politički lobi koji želi da zaustavi borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala koju predvodi njihov predsednik Aleksandar Vučić.
Kompletan tekst pročitajte u današnjem izdanju Naših novina.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.