Cvetković je uništio srpsku privredu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jun.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Cvetković je uništio srpsku privredu''

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas kao "skandalozno" imenovanje premijera Srbije Mirka Cvetkovića na celo Koordinacionog tela za pristupanje Evropskoj uniji jer je on, kako smatra SNS, "uništio srpsku privredu".

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić kazao je na konferenciji za novinare da je Cvetković "uništio srspku ekonomiju, a sada treba Srbiju da uvede u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << EU".

Vučić je ocenio da je vlast dovela Srbiju do "ivice propasti" i pozvao je da prekine da razara zemlju, zadužuje buduće generacije, kao i da "laže" da privreda oživljava.

Prema Vučićevim rečima, dug privrede u 2010. dostigao je 90 milijardi dinara, a vlast se u poslednja dva meseca zadužila za dodatnih 700 miliona evra kod Evropske investicione banke.

Povodom smenjivanja glavnog i odgovornog urednika lista "Alo" Antonija Kovačevića, Vučićević je kazao da je, po njegovim saznanjima, Kovačević smenjen dan pošto je predsednik Boris Tadić večerao sa vlasnicima Ringijera, koji su i vlasnici tog lista.

"Način na koji je Kovačević smenjen pokazao je da je vlast spremna da svim sredstvima štiti svoje fotelje", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da je tako hapšenje haškog optuženika Ratka Mladića iskorišćeno da bi se sa "zapadnim partnerima završilo sa smenom ljudi koji su njihovi neistomišljenici". On je naveo da će tako vlast imati još jedne novine u kojima će da "laže".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.