Čelnici LSV otkaz jer nije podržala SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici LSV otkaz jer nije podržala SNS

Predsednica Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) iz Bele Crkve Sandra Ristić dobila je rešenje o otkazu u poslovnici Elektrodistribucije Pančevo jer nije htela da podrži listu Srpske napredne stranke (SNS), saopšteno je danas iz LSV. Privredno društvo "EPS Distribucija" odbacilo je danas navode LSV da je zaposlena u Elektrodistribuciji "Pančevo" Sandra Ristić dobila otkaz zato što nije htela da podrži listu SNS.

U saopštenju LSV je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da Ristić je 2. decembra pozvana u kancelariju direktora ED Pančevo gde je od nje traženo da napusti LSV i podrži listu SNS i prekomponovanje vlasti u toj opštini, koje je tada pokušano.

Ta stranka u saopštenju ocenjuje i da se tu radi "o brutalnoj političkoj odmazdi" koja će "još jednom uveriti građanke i građane Bele Crkve zašto SNS na predstojećim izborima treba poslati u istoriju".

Polovinom januara, SNS je uspela je da bez izbora promeni vlast u Beloj Crkvi.

EPS Distribucija: Otkaz Sandri Ristić nije zbog politike

Kako je navedeno u saopštenju "EPS Distribucije", zaposlenoj u Elektrodistribuciji "Pančevo" Sandri Ristić ugovor o radu otkazan je 3. marta jer jedina nije u zakonskom roku prihvatila "zaključenje aneksa ugovora o radu u okviru reorganizacije i statusne promene 'EPS Distribucije'".

"Napominjemo da je Sandra Ristić jedina od svih zaposlenih koja u okviru realizacije statusne promene nije potpisala aneks ugovora o radu, što po Zakonu o radu predstavlja osnov za otkazivanje ugovora o radu", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da otkaz Ristićeve ni na koji način nije povezan sa političkim angažovanjem bivše radnice ED "Pančevo", "kako je netačno navedeno u saopštenju LSV-a".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bela Crkva: Članica LSV dobila otkaz jer nije htela da podrži SNS?

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2016

Predsednica Opštinskog odbora LSV u Beloj Crkvi Sandra Ristić dobila je juče rešenje o otkazu u belocrkvanskoj poslovnici Elektrodistribucije "Pančevo", saopštila je ova partija...Ristićeva je, kako navode u Ligi, u sredu 2. decembra tokom radnog vremena pozvana u kancelariju direktora ED "Pančevo",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.