ČISTKA: SNS će smeniti sve bahate funkcionere

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČISTKA: SNS će smeniti sve bahate funkcionere

BEOGRAD - Nema zaštićenih!

Radomir Nikolić, predsednik Izvršnog odbora SNS, kaže za Kurir da će Predsedništvo ove stranke ubrzo saopštiti imena svih funkcionera koji će biti smenjeni „jer su se ponašali bahato i nedomaćinski“. Međutim, kako ističe, zbog veoma obimnog posla to neće biti moguće ove nedelje, kako su pisali neki mediji, nego tek posle sednice koju treba da zakaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lider stranke Aleksandar Vučić.

- Naši funkcioneri koji su se ponašali bahato i nedomaćinski biće smenjeni. Nijedna opština u tome neće biti pošteđena, pa makar tamo izašli iz vlasti - kaže Nikolić, ali nije mogao da precizira koliko ljudi će biti razrešeno. Na pitanje da li će biti pokrenut disciplinski postupak protiv člana Predsedništva SNS Vladimira Cvijana zbog viđanja s vlasnikom „Delte“ Miroslavom Miškovićem, Nikolić je odgovorio da se njegov stav nije promenio. Da podsetimo, Nikolić je ranije izjavio da Cvijan treba da odgovara za svoje izjave i postupke.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.