Božović pisao Maji Gojković: Služite građanima, ne SNS

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović pisao Maji Gojković: Služite građanima, ne SNS

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović u otvorenom pismu predsednici parlamenta Maji Gojković podsetio je na to da se ona zaklela na službu građanima, a ne stranačkim šefovima i njihovim interesima i pozvao je da poslanicima dozvoli da rade svoj posao.

"Niste se zakleli Aleksandru Vučiću, predsednice. Zakleli ste se građanima i državi Srbiji i na njih nemate pravo da pljunete", naveo je Božović osvrćući sa na proteste koji će danas sedmi put biti održani u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Beogradu i širom Srbije.

On je Gojkovićevoj poručio da nema pravo da ignoriše zahteve građana koji između ostalog traže i njenu ostavku zbog blokade rada parlamenta.

"Čuvajte institucije, predsednice, poštujte zakon. Da je bilo sve po zakonu, do ovoga ne bi došlo. Da ste omogućili fer uslove za izbore, da ste pošteno brojali glasove, da niste dopustili da ljude ucenjuju i da im prete tokom predsedničke kampanje, da niste učinili da zavlada medijski mrak, ne bi bilo ovih desetina hiljada ljudi širom Srbije na ulicama", napisao je Božović.

On je predsednicu Skupštine Srbije pozvao i da poštuje narodne poslanike i dozvoli im da da kao predstavnici građana rade svoj posao u njihovom interesu i po njihovim zahtevima.

"Poslušajte one koji se sećaju zakletve koju smo zajedno položili, da ćemo služiti građanima. Poslušajte nas kada Vam kažemo da ovo možemo i moramo da rešimo u institucijama, a ne na ulici. Zato, održite reč, gospođo Gojković. Služite građanima, nemojte biti protiv njih. Služite građanima, ne interesu vrha Srpske napredne stranke", zaključio je Božović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.