Borko Stefanović: DS hoće u vladu bez SNS!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2014, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borko Stefanović: DS hoće u vladu bez SNS!

Ukoliko takvih partnera ne bude, spremni smo na to da budemo najjača opoziciona stranka kao što smo bili poslednje dve godine, kazao je Stefanović

JAGODINA - Protiv autoritarnog režima.

Član Predsedništva Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je juče da na izborima 16. marta očekuje veliku podršku građana koji su željni posla, uvođenja reda u institucije i rušenja pokušaja stvaranja autoritarnog režima jednog čoveka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
- Od 17. marta spremni smo da razgovaramo o pravljenju nove republičke vlade u kojoj neće biti mesta za Srpsku naprednu stranku zbog toga što su za ove dve godine pokazali da nijedno predizborno obećanje nisu ispunili, a da je ekonomska situacija katastrofalna - kazao je Stefanović.

On je kazao da je to činjenica.

- Ukoliko takvih partnera ne bude, spremni smo na to da budemo najjača opoziciona stranka kao što smo bili poslednje dve godine - kazao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.