Bitka za Beograd: SNS i SPS na odvojenim listama

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za Beograd: SNS i SPS na odvojenim listama

Potpredsednik SNS-a Miloš Vučević rekao je za RTS da će u narednih četiri ili pet dana biti poznato ko će na beogradskim izborima predvoditi listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd".

Vučević je rekao da će na izbore SNS i SPS izaći na odvojenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << listama, ali da su spremni da nastave saradnju posle izbora. Ističe da će za četiri ili pet dana biti poznato ko će se naći na listi naprednjaka.

U naredna dva do tri dana biće definisano i s kime će SNS izaći na izbore. Izvesno je, kaže Vučević, da će se na listi naći SDP Rasima Ljajića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.