Izvor: Magyar Szó, 12.Jul.2012, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečej: SVM sa naprednjacima, umesto sa demokratama

Iako je na prošlonedeljnoj konstitutivnoj sednici lokalnog parlamenta Bečeja njegov novoizabrani predsednik iz redova Saveza vojvođanskih Mađara Peter Knezi govorio da bi u roku od nekoliko dana Demokratska stranka, koalicija Preokret i SVM mogli da formiraju opštinsko veće, juče su ipak koalicioni sporazum potpisali predstavnici Srpske napredne stranke, Preokreta i SVM-a, pa su tako demokrate, koje su osvojile najveći broj mandata u opštinskoj skupštini, u ovom ciklusu ostali u opoziciji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Mandatar u ponedeljak sa predstavnicima SVM-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2012, 14:55

BEOGRAD -..Mandatar za sastav nove vlade Ivica Dačić će u ponedeljak, 16. jula u Subotici razgovarati sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, saopštila je danas Socijalistička partija Srbije (SPS)...Predstavnici koalicije oko SPS-a, Srpske napredne stranke (SNS) i Ujedinjenih regiona Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.