Bačević: SNS nema pravo da ne ispuni obećanja

Izvor: RTS, 11.Mar.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačević: SNS nema pravo da ne ispuni obećanja

Funkcioner naprednjaka Milan Bačević rekao je da ta stranka nema pravo da ne ispuni obećanja. Bačević je obišao štadn SNS-a u Kovinu.

Srpska napredna stranka nema prava na grešku neispunjenih izbornih obećanja jer bi građani tu partiju kaznili surovije od bilo koje druge, rekao je funkcioner SNS-a Milan Bačević. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Bačević je, nakon obilaska štanda te stranke u Kovinu, rekao da ga raduje optimizam koji vidi kod ljudi i uverenje da sve ono što je ta stranka radila i što je obećavala u ovoj izbornoj kampanji, i oni prihvataju kao svoju obavezu.

Bačević je istakao da će SNS već 17. marta, nakon završenih izbora, krenuti u realizaciju svih izbornih obećanja koja su građani imali priliku da čuju.

"Taj optimizam viđam iz dana u dan širom Srbije, a prisutan je i u Kovinu, posebno kod mladih ljudi. Građani Srbije željno očekuju promene, bez obzira koju političku opciju žele da vide na vlasti" istakao je Bačević.

Poručio je da je uveren da je najveći broj građana na strani SNS-a, da ta stranka uživa najveći stepen poverenja građana, ali da baš zato ta stranka ima i najveću obavezu posle izbora.

"Ako su neki ranije mogli da se provlače sa neispunjavanjem izbornih obećanja, mi pravo na takvu grešku nemamo i mislim da bi nas građani strogo kaznili, strože nego bilo kog drugog, ukoliko neka od izbornih obećanja sa kojima smo izašli pred njih ne budemo ispunili", poručio je Bačević.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bačević: SNS bez prava na grešku

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Kovin -- Srpska napredna stranka nema prava na grešku neispunjenih izbornih obećanja jer bi građani tu partiju kaznili surovije od bilo koje druge, kaže Milan Bačević...Funkcioner SNS-a Milan Bačević je, nakon obilaska štanda te stranke u Kovinu, kazao da ga raduje optimizam koji vidi kod ljudi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.