Babić: Najteže je prošlo, biće bolje ako pobedimo

Izvor: Mondo, 06.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Najteže je prošlo, biće bolje ako pobedimo

Funkcioneri SNS Zoran Babić i Bratislav Gašić su u opštini Boljevac meštanima poručili da su građani Srbije prošli najteži put i da, ako aktuelna politika bude nastavljena, sa mnogo više optimizma mogu da gledaju u budućnost.

Foto: youtube/printscreen

Babić je, obraćajući se meštanima, rekao da je u prva tri meseca ove godine, posle više desetina godina rasta javnog duga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smanjen javni dug za više od 300 miliona evra, što je, naveo je, postignuto uz razumevanje penzionera i najstarijih sugrađana.

On je rekao da je cilj da mladi ljudi ostanu u Srbiji i mestima u kojima su rođeni, da se tu školuju, otvore svoje firme i osnuju porodice.

"Samo jedinstveni možemo da prebrodimo sve nedaće i izazove u poplava, samo jedinstveni smo mogli da stabilizujemo javne finansije. Najteži put smo prošli i sa mnogo više optimizma gledamo na buduće dane i godine", rekao je Babić.

On je podsetio da je prošle godine u Srbiju stilglo 1,7 milijardi evra direktnih stranih investicija, da je otvoreno 120.000 novih radnih mesta.

Navodeći da je premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić otvorio 27 fabrika u prethodne dve godine, Babić je rekao da veruje da će neka od sledećih novih fabrika početi da radi u boljevačkom kraju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Babić i Gašić u Boljevcu

Izvor: RTS, 06.Apr.2016

Funkcioneri SNS Zoran Babić i Bratislav Gašić obišli su opštinu Boljevac i u razgovoru sa meštanima poručili da su građani Srbije prošli najteži put i da, ukoliko aktuelna politika bude nastavljena, sa mnogo više optimizma mogu da gledaju u budućnost. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.