Babić: Na stranačkim organima o Pak i Mihajlović

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Na stranačkim organima o Pak i Mihajlović

Šef poslanika SNS Zoran Babić izjavio je danas da ta stranka poštuje različita mišljenja i da će stavove savetnice predsednika Srbije Stanislave Pak Stanković i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović ostaviti za stranačke organe.

Savetnica predsednika Srbije optužila je, naime, juče ministarku Mihajlović za medijske napade na predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ocenivši da "to radi" bez znanja premijera, "jer je njen cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozicija premijera ili predsednika države".

Pakova se zapitala i kako je moguće da informacije o prolivanju kafe u avionu, kojim je predsednik putovao za Vatikan, bude objavljene u javnosti ako se zna da piloti to nisu smeli da iznose u javnost 72 sata.

"SNS poštuje različitost mišljenja, ali nju ostavljamo za stranačke organe, jer je Mihajlović potpredsednica stranke, a Pak članica Glavnog odbora", rekao je Babić novinarima u parlamentu.

Babić je rekao i da treba ostaviti nezavisnoj stručnoj komisiji da utvrdi šta je bio razlog povratka aviona predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa službenog puta u Vatikan.

"Zahvalan sam Bogu što nije bio žrtava, a sa druge strane bih podsetio stručnjake iz oblasti aviotehnike, a koji jedino umeju u Skupštini Srbije od listova na kojima su napisani amandmani da naprave one papirne aviončiće i da se dobacuju u klupama između kolege Živkovića i Stefanovića da to znanje ne rasipaju za mikrofonom već da ostave stručnim ljudima", rekao je Babić.
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babić: Na stranačkim organima o Pak i Mihajlović

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015

Šef poslanika SNS Zoran Babić izjavio je da ta stranka poštuje različita mišljenja i da će stavove savetnice predsednika Srbije Stanislave Pak Stanković i ministarke Zorane Mihajlović ostaviti za stranačke organe...Foto: Beta/Nenad Stojanović..Savetnica predsednika Srbije optužila je, naime,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.