BOŠNJAČKA NARODNA STRANKA: Očekujemo nastavak saradnje sa SNS

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŠNJAČKA NARODNA STRANKA: Očekujemo nastavak saradnje sa SNS

Predsednik Bošnjačke narodne stranke (BNS) Mujo Muković izjavio je danas da očekuje nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na predstojećim parlamentarnim izborima.

"Razgovori predstavnika SNS i malih partija koje su na prošlim izborima bile na listi naprednjaka tek predstoje, ali očekujemo da ćemo nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saradnju", kazao je Muković.

BNS je partner naprednjaka od parlamentarnih izbora 2012. godine, a Muković je od tada poslanik u Skupštini Srbije.

Muković je kazao da gradski odbori BNS imaju slobodu odlučivanja o tome da li će i sa kim ući u predizborne ili postizborne koalicije.

"Sednica predsedništva stranke je zakazana za predstojeći vikend, a ubrzo nakon toga će zasedati i glavni odbor na kojem ćemo doneti konačnu odluku o tome kako ćemo izaći na parlamentarne i lokalne izbore", dodao je on.

Komentarišući poziv predsednika Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) Sulejmana Ugljanina bošnjačkim strankama da formiraju zajednički blok za nastup na predstojećim izborima, Muković je rekao da "svako ima pravo da planira i organizuje svoj nastup na izborima".

"BNS neće razmatrati nikakve druge mogućnosti izlaska na izbore dok ne završimo razgovore sa SNS", rekao je Muković.

Autor: Beta,Foto: Printscreen YouTube

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muković: Očekujemo nastavak saradnje sa SNS

Izvor: SandzakPress.net, 01.Feb.2016

Tutin – Predsjednik Bošnjačke narodne stranke (BNS) Mujo Muković rekao je danas da očekuje nastavak saradnje sa Srpskom naprednom strankom (SNS) na predstojećim parlamentarnim izborima. “Razgovori predstavnika SNS i malih partija koje su na prošlim izborima bile na listi naprednjaka tek predstoje,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.