Aleksandar Vučić: Napadaju me Đilas i Mišković

Izvor: BKTV News, 26.Okt.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vučić: Napadaju me Đilas i Mišković

Lider SNS Aleksandar Vučić kaže u intervjuu za “Kurir” da nikada nije razgovarao o trgovini pozicijama i da se iza takvih navoda krije napad Đilasa i Miškovića.
On je ocenio da je u pitanju “autoprojekcija stvarnih vlasnika novina Pres Miroslava Miškovića i Dragana Đilasa” koji su krenuli na njega.
“Valjda polaze od sebe i znaju šta su radili, pa misle da tako mogu da se ponašaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i drugi na političkoj sceni. Za mene je ključno pitanje: zašto dvojica najbogatijih ljudi u Srbiji kreću na mene?”, rekao je Vučić.
“Nisam iznenađen napadima. Ako je ovo bio pokušaj da me upozore i da pokažu koliko su moćni i jaki, moj odgovor je da se nisam uplašio, da ću nastaviti da radim svoj posao i da me ne interesuje šta će njihove novine da objavljuju”, rekao je Vučić, povodom tvrdnji “Presa” da je SNS nudio gradonačelniku Požarevca mesto konzula u Grčkoj u zamenu za poziciju u gradskoj vlasti.
On je dodao da se sada postavlja “interesantno pitanje za predstavnike državnih organa o transparentnosti vlasništva nad medijima” i da je interesantno da nikada niko to pitanje u ovoj zemlji nije pokrenuo.
Vučić je najavio da će u borbi protiv korupcije svake nedelje biti važnih akcija, jer će ta borba biti neprekidna. Vučić je rekao da se predmet “Sartid” privodi kraju i da očekuje već u narednih sedam dana reakciju države.
Upitan ima li problema između njega i predsednika vlade Ivice Dačića zbog mogućnosti da se neki od funkcionera SPS nađu na “listi za hapšenje”, Vučić je odgovorio da Dačić dosad nije imao nikakve primedbe i nije mu ništa tim povodom rekao.
Vučić očekuje da EU u naredni izveštaj uvrsti napredak koji smo postigli u borbi protiv korupcije i da mu ovih dana pomognu neki nemački eksperti i u skladu s tim je uputio jedno pismo ministru Dirku Nibelu.
On je najavio i izmene u Zakonu o NBS i ponovio da će smene u SNS biti, i to vrlo brzo.
“Biće promena u onim odborima koji su postigli veoma loš rezultat na izborima.”
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas nije želeo da kometariše ove navode.
Izvor: Tanjug
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.