Aktivisti SNS delili Leskovački glasnik

Izvor: JUGpress.com, 31.Dec.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivisti SNS delili Leskovački glasnik

LESKOVAC

Na platou ispred Robne kuće , u centru Leskovca, aktivisti SNS danas su delili najnoviji broj „Leskovačkog glasnik“ koji je, po rečima Marije Mišić iz kabineta gradonačlnika, mini retrospektiva svega onoga što je lokalna samouprava uradila za grad Leskovac od avgusta do decembra 2018. godine.

Po njenim rečima ova publikacija je i retrospektiva svih događaja koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su “uvrstili Leskovac u prave kulturne centre”.

Leskovački glasnike , koji izdaje kabinet gradonačelnika., će u 2019. godini koštati gradjane i gradjanke Leskovca 3,5 miliona dinara.

Toliko je u novom budžetu planirano za ovu publikaciju na osam strana koja služi isključivo u propagandne svrhe.

Leskovački glasnik nema impresum, nije poznato ko ga uredjuje niti u koliko primeraka se štampa i ko ga štampa.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.