Advokati Bogoljuba Karića idu  u Brisel

Izvor: S media, 27.Feb.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati Bogoljuba Karića idu u Brisel

Delegacija Srpske Napredne stranke i Pokreta snaga Srbije posetiće Brisel u martu, asa njima će putovati i advokatski tim Bogoljuba Karića.

"Prenosim vam čestitke našeg lidera Bogoljuba Karića na istrajnosti, hrabrosti i veri u njegovu viziju, sposobnost i rezultate koje niko ne može poreći", rekla je Milanka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Karić na Izbornoj skupštini gradske organizacije Beograd, na kojoj je za predsednika izabran Velibor Stević.

Ona je rekla da se sprovodi "skandalozna reforma pravosuđa gde vlast zloupotrebljava sudstvo, tužilaštvo i zakonodavstvo za progon političkih protivnika", kao i da su oni koji sprovode reformu pravosuđa izgubili poverenje evropskih institucija.



Delegacija Srpske napredne stranke i Pokreta snaga Srbije dobila je poziv da 1. i 2. marta dođe u Brisel.


"Mi ćemo tamo otići, kao i advokatski tim našeg lidera Bogoljuba Karića i primiće nas ljudi iz Evropske unije koji su zaduženi za oblast pravosuđa i ljudskih prava", rekla je Karić.

To je, kako je ocenila, veliko priznanje za SNS i P S S, za "sve što već dugo radimo na stvaranju pravne države i istinski nezavisnog sudstava u našoj zemlji".

Karić je rekla da će, za razliku od sadašnje vlasti, koalicija SNS - P S S, kada dođe na vlast, rešavati problem nezaposlenosti i ukazala na mogućnosti koje pruža Rusija.

BK grupa tamo vodi ogromne poslove merene milijardama dolara i gradi šest miliona kvadrata poslovnog, stambenog i drugog prostora, rekla je Karić.

Ona je izrazila uverenje da će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori i da će koalicije u kojoj je P S S pobediti.

(Fonet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.