nemanja matic najskuplji srbin u istoriji fudbala

Izvor: Press, 01.Avg.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

nemanja matic najskuplji srbin u istoriji fudbala

Мушкарац теже повређен приликом пада са висине Политика пре 4 СРОДНИ САДРЖАЈ MIRNA NOĆ U BEOGRADU Jedna osoba l
foto:kljfsdfksdf;l
 
Мушкарац теже повређен приликом пада са висине
уторак, 01.08.2017. у 08:44
риликом пада са висине у Булевару >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Милеве Марић-Ајнштајн у Новом Београду, теже је повређен мушкарац (40), речено је јутрос у Хитној помоћи.

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура рекла је да је он у 23.50 приликом пада са висине задобио повреде главе и грудног коша и да је превезен на реанимацију Ургентног центра.
Нада Мацура је рекла да су се у Београду синоћ догодиле три саобраћајне незгоде у којима је повређено две особе.
„У саобраћајној незгоди која се синоћ у 22.25 догодила у Устаничкој улици лакше ортопедске повреде задобио је мушкарац (35), док је у удесу који се догодио око 21 час на углу Цвијићеве и Деспота Стефана лакше поврeђен један пешак (43)”, навела је Мацура.
Она је рекла да је Хитна помоћ до 7 часова јутрос интервенисала 105 пута од чега је 24 интервенције било на јавном месту.
Мацура је додала да су се од хроничних болесника за савет и помоћ највише јављали срчани болесници, астматичари, као и психијатријски болесници. (Бета)

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.