Zvezdu čeka puna Sonera, ali - prvo Marakana! VIDEO

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu čeka puna "Sonera", ali - prvo "Marakana"! VIDEO

Crveno-beli se trude da privuku gledaoce na utakmicu sa Radničkim, a za to vreme iz Helsinkija najavljuju odličnu posetu za revanš 2. kola kvalifikacija Lige šampiona.

Posle viđenog u beogradskom duelu sa Crvenom zvezdom, navijači Helsinkija verovatno su svesni da se njihov tim iduće srede (18 časova po našem, 19 po lokalnom) oprašta od kvalifkacija za Ligu šampiona.

Bez obzira na poraz 0:2 i činjenicu da će njihovim ljubimcima biti potrebno čudo da eliminišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << crveno-bele u borbi za 3. kolo, Finci su rešeni da podrže svoj klub i napune tribine stadiona "Sonera", čiji je kapacitet 10.770 mesta.

Helsinki je objavio da je još jako malo ulaznica ostalo u prodaji, a cene se kreću od 10 do 40 evra, s tim da je jeftinije ukoliko ih kupite unapred (preko interneta) nego na dan utakmice.

Imajući u vidu da put u Finsku nije uopšte jeftin, kao i smeštaj i cene hrane i pića tamo, ne očekuje se dolazak velikog broja gostujućih navijača. Uz to, svi očekuju da izabranici Vladana Mitrovića rutinski odrade posao u revanšu, a onda sledi još jedan rival sa severa Evrope - Kopenhagen.

Cene ulaznica za gostujuće navijače su 15 evra.

Finci su u Beogradu imali podršku šestorice svojih navijača:

Izvor: Kurir

Dok u Finskoj zadovoljno trljaju ruke zbog očekivane posete, u Crvenoj zvezdi se trude da privuku gledaoce na derbi 2. kola Superlige Srbije.

U subotu na stadionu Rajko Mitić gostuje Radnički iz Niša (20 časova, TV Arena Sport), a tim povodom crveno-beli su ovog pretoplog petka na nekoliko lokacija u Beogradu organizovali osveženje za svoje navijače i svakom uz vlašicu vode dali i ulaznicu za sutrašnju utakmicu:



Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.