Zvezdo, još jedna odlična vest pred revanš u Moskvi!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo, još jedna odlična vest pred revanš u Moskvi!

Ohrabrujuća vest za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde i moskovskog CSKA odigrali su bez golova u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, što je u neku ruku i dobar rezultat u ovoj fazi takmičenja.

Remi bez golova je uglavnom rezultat kojim su treneri zadovoljni, ali to nije sve, jer će Rusi biti oslabljeni u revanšu.

Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od najboljih igrača i organizator igre CSKA, Aleksandar Golovin dobio je danas žuti karton, tako da neće moći da igra sledeći meč.

"To će nam biti gubitak, jer je on jako kreativan na sredini terena, ali niko nije osiguran protiv žutih kartona. Trudićemo se da ga zamenimo. Mada, on kod tog prekršaja nije mogao drugačije da stigne do lopte nego trčeći", rekao je Gončarenko.

Revanš se igra u sredu 21. februara, u 18.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga Evrope: Remi Zvezde i CSKA iz Moskve

Izvor: Danas, 13.Feb.2018

Fudbaleri Crvene zvezde i CSKA iz Moskve odigrali su nerešeno, 0:0, u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, pa će tako pitanje pobednika biti rešeno u revanšu koji je na programu za osam dana u Moskvi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.