Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd

Izvor: MVP.rs, 17.Avg.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd

Mladi centar će u ponedeljak odraditi prvi trening sa ekipom.

Poslednje pojačanje Crvene zvezde Telekom, Stefan Nastić (22, 211) doputovao je u Beograd. Doskorašnji student Univerziteta Stenford i novi centar crveno-belih u Srbiju je doputovao u subotu uveče, a u ponedeljak ujutro je u specijalističkoj ordinaciji "Vita Maxima" obavio sve neophodne lekarske preglede i medicinska ispitivanja. U ponedeljak uveče odradiće i prvi trening sa ekipom.

"Prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << utisci su zaista izvanredni. Veoma sam srećan što sam došao u Beograd i što ću igrati u Zvezdi. Jedva čekam da se upoznam sa saigračima i trenerima i da radim sa ekipom", rekao je Nastić za klupski sajt i dodao:

"Svestan sam da će konkurencija biti žestoka. Na centarskim pozicijama u Zvezdi su još Maik Cirbes, koji je sjajno igrao prošle sezone, i iskusni Sofoklis Skorcanitis, koji ima bogatu karijeru iza sebe. Siguran sam da će rad na treninzima u takvom društvu biti paklen, a samo u tako jakoj konkurenciji možete da napredujete i to je osnov svega", konstatovao je Nastić.

Zajedno sa 211 centimetara visokim centrom lekarske preglede odradila su i trojica članova juniorske reprezentacije Srbije koje je trener Dejan Radonjić pozvao na pripreme prvog tima: Aleksa Radanov, Boriša Simanić i David Miladinović. Oni će se takođe u ponedeljak uveče priključiti treninzma ekipe tako da će trener Radonjić na raspolaganju imati 15 igrača.

Stručni štab crveno-belih u međuvremenu je zakazao još dve prijateljske utakmice. Protvnik Zvezde 3. septembra biće rumunski prvoligaš Kluž. Utakmica će se igrati u Beogradu i biće zatvorenog tipa, odnosno bez prisustva publike, dok će 7. septembra Crvena zvezda Telekom gostovati u Rumuniji ekipi Temišvara.

(foto: KK Crvena zvezda Telekom)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.