Zvezdino dete u Dinamu iz Zagreba

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino dete u Dinamu iz Zagreba

Mladi srpski fudbaler Damjan Daničić novi je igrač zagrebačkog Dinama.

Danićić je Rođen u Zagrebu 2000, ali je ponikao u Crvenoj zvezdi.

Pre dve godine je igrao na pozajmici u Grafičaru, da bi prošlog leta kao slobodan igrač prešao u Voždovac.

Ovaj levi bek je i redove tima sa Maksimira je stigao kao slobodan igrač i potpisao ugovor do 2023.

Dinamo je predstavio još dvojicu mladih pojačanja – 18-godišnjeg Argentinca Matijasa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Godoja i Velšanina Robija Bartona koji je stigao iz Arsenala.

"Želim da pratitim Olmove njegove korake. Nisam dobijao šansu ni pod starim ni pod novim trenerom u Arsenalu pa sam odlučio da odem iz kluba. Potrebni su mi minuti. Video sam da su neki u Engleskoj iznenađeni ovim potezom, ali to je moja karijera i nije me strah da donesem ovakvu odluku. Hrvatska je lepa zemlja, bio sam već ovde, jedva čekam da živim ovde", rekao je Barton.

"Modri" su takođe produžili ugovore sa Marijom Ćužeom, Petrom Stojanovićem, Marinom Leovcem i Nikolom Morom.

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić je najavio još jedno iznenađenje, dolazak maloletnog igrača iz nekog "velikog kluba".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezdino dete u Dinamu iz Zagreba: Reprezentativac Srbije prihvatio ponudu iz Hrvatske

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020

Damjan Daničić (19), mladi srpski fudbaler ponikao u Crvenoj zvezdi, potpisao je danas ugovor sa zagrebačkim Dinamom do 2023. godine DAMJAN Daničić (19), mladi srpski fudbaler ponikao u Crvenoj zvezdi, potpisao je danas ugovor sa zagrebačkim Dinamom do 2023. godine. Daničić...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.