Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 16:54

Zvezdino dete iz Italije žele Holanđani, Švajcarci, Rijeka...

Pominju se i klubovi iz Serije B

Bogdan Jočić je bio deo prve Zvezdine generacije koja je igrala Ligu šampiona za omladince. Poput većine momaka iz te generacije, nije dočekao šansu u prvom timu. Zaigrali su Joveljić i Terzić, dok su mnogi posle omladinskog staža krenuli u inostranstvo ’trbuhom za kruhom’. Kupusović je danas u trećoj ligi Nemačke, Velikić se posle Španije vratio u Kolubaru, Burmaz je nedavno otišao u kragujevački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Radnički, golman Gordić se vratio sa pozajmice iz Mačve...

A Jočić je posle Zvezde otišao u Veronu gde je takođe igrao za omladince. I igrao je prilično dobro pa je privukao interes klubova iz nekoliko zemalja.

Italijanski mediji pišu da su za Jočića zainteresovani holandski prvoligaši Tvente i Groningen, švajcarski Lugano, hrvatska Rijeka i italijanski drugoligaši Krotone i Frozinone.

Jočić ima 20 godina, igra na poziciji ofanzivnog veziste a ugovor sa Veronom ga veže do leta 2023. Italijani su ga Zvezdi platili 500.000 evra uz nepoznate procente od dalje prodaje.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.