Zvezdine karte za Bern BRZINSKI rasprodate!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdine karte za Bern BRZINSKI rasprodate!

Crveno-beli saopštili da očekuju fantastičnu podršku u Bernu. Do ponedeljka prodato 24.000 ulaznica.

Foto: MN Press

Trude se u Jang Bojsu da onemoguće navijačima Crvene zvezde masovan dolazak na stadion, poput godinu dana ranijeg gostovanja u Salcburgu, kada su gosti imali podršku oko 10.000 svojih navijača i odigrali u praktično domaćoj atmosferi.

U Švajcarskom klubu je zato stroga kontrola ulaznica, a crveno-belima je odvojeno oko 2.000 karata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
One su momentalno rasprodate po ceni 25 evra.

"Obaveštavamo zvezdaše da su karte za utakmicu protiv ekipe Jang Bojs rasprodate preko našeg udruženja navijača. Očekujemo fantastičnu podršku u Bernu!", saopštila je Zvezda.

Portparol Jang Bojsa, Albert Staudenman, izjavio je da je do ponedeljka prodato 24.000 ulaznica, a kako je kapacitet stadiona "Švajcarska" 32.000 mesta, nema sumnje da će tribine biti pune.

Crvena zvezda u Bernu u utorak od 21.00 igra prvu utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a revanš je u sredu, 28. avgusta u Beogradu.

Ovako je bilo na tribinama pre nedelju dana u Kopenhagenu:

Foto: MONDO/Jovan Terzić

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.