Zvezdina titula vrednija od kineskih miliona!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina titula vrednija od kineskih miliona!

Mogao je zimus da ode, imao je ponudu na stolu, i to veoma unosnu, ali u Kini ne bi dobio priliku da iskusi ono što doživljava u Crvenoj zvezdi.

Ugo Vijera, kao uostalom i većina njegovih saigrača ove sezone, igra najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri.

A ono što njega ipak izdvaja od ostalih Zvezdinih rekordera, jeste golgeterski niz zahvaljujući kome bi mogao da nadmaši i fudbalera koji je ove sezone ''eksplodirao'' u Premijer ligi - Džejmija Vardija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pisali smo posle Zvezdine pobede nad Novim Pazarom (4-0) i još jednog Vijerinog gola - još mu samo tri pogotka nedostaju na tri naredna meča da obori Vardijev rekord.

''Ako se to desi, biću veoma srećen, a vidim da saigrači žele da pomognu asistencijama. Nije to nauštrb rezultata, koji je svakako primaran'', objašnjava Vijera u intervjuu za današnji ''Sport''.

On se u Zvezdi bukvalno preporodio, posle teških trenutaka na privatnom planu koje preživeo pre dolaska u Beograd. Naravno, zahvalan je svima u klubu na velikoj podršci, a posebno treneru Božoviću.

''Prolazio sam kroz mnoge teške trenutke, pogotovo posle životne drame, smrti verenice, bilo mi je potrebno da dođem u sredinu koja će razumeti moje probleme. Trener Božović mi je pružio ruku, naša saradnja je savršena'', naglašava Vijera.

Njegove jesenje sjajne partije i serija golova nisu ostali nezapaženi ni u inostranstvu, pa je tokom zimske pauze imao i ponudu iz Kine.

Ali, nije previše razmišljao, titula sa Zvezdom, obaranje rekorda, fenomenalna atmosfera u ekipi... sve to ne bi imao u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

''Nisam hteo u Kinu! Ugovor je bio unosan, ali sam odbio, jer želim da osvojim titulu sa Zvezdom'', potvrdio je Portugalac.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.