Zvezdina šetnja Zagrebom - 9:0! (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina ''šetnja'' Zagrebom - 9:0! (foto)

Ni naporan ritam mečava, ni duga i problematična putovanja ne sprečavaju Zvezdu da nastavi svoju dominaciju u ABA ligi. To se potvrdilo i večeras u Zagrebu.

Košarkaši Crvene zvezde mts nastavljaju svoj nezadrživi pohod ka novoj tituli u ABA ligi.

Mnogi su očekivali da bi Cibona večeras u Zagrebu mogla da napravi probleme Radonjićevom timu, uzdrmanom posle bolnog poraza u Kazanju i kašnjenja leta za Beograd, ali su se ta očekivanja pokazala kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iluzorna.

Zvezda je dominirala čitavim tokom meča i praktično se ''prošetala'' do devetog uzastopnog trijumfa u devet odigranih kola.

Na kraju, 91:70 za aktuelnog šampiona, koji za sada nema pravog konkurenta u tekućoj sezoni.

Predvođena Rozićem i Žižićem, Cibona je samo u prvoj četvrtini koliko-toliko uspevala da parira crveno-belima, ali je u drugom kvartalu Zvezda pojačala odbranu, igra domaćih se raspala i prednost Radonjićeve ekipe se iz minuta u minut uvećavala do ''plus 20'' koliko je iznosila na poluvremenu - 53:33.

Posle ovako odigranog poluvemena, Zvezdi je ostalo samo da u nastavku rutinski završi posao.

Imali su gosti i 25 poena razlike sredinom drugog dela igre, ali je onda u poslednoj deonici usledilo opuštanje koje je Cibona iskoristila da prepolovi rezultatski zaostatak i smanji na 81:70.

Više od toga joj crveno-beli nisu dozvolili i Zvezda je bez problema privela posao kraju.

Zvezda je sada jedini neporaženi tim u ABA ligi pošto je Budućnost juče poražena od Karpoš Sokola, a Cibona sada ima skor od šest pobeda i tri poraza.

Nejt Volters je sa 14 poena predvodio Zvezdu, a na drugoj strani najefikasniji je bio Žižić sa 16.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Zvezda lako sa Cibonom u Zagrebu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2016

Košarkaši Crvene zvezde osamostalili su se na čelu tabele u regionalnoj ABA ligi poslije devetog kola...Ekipa Dejana Radonjića savladala je Cibonu u Zagrebu lako i ubjedljivo rezultatom 91:70...Meč je poslije problema crveno-bijelih u putu iz Rusije sa duela sa Uniksom odložen sa subote na nedelju,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.