Zvezdina noćna mora, Juventusov mačiji kašalj

Izvor: Mondo, 10.Sep.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina "noćna mora", Juventusov "mačiji kašalj"

Juventus bez ikakvih problema pobedio Sasuolo u trećem kolu Serije A. Napoli moćan na Siciliji.

Sasuolo je pre mesec dana pokazao Crvenoj zvezdi gde joj je mesto u Evropi. Kao šampion Srbije, crveno-beli su u kvalifikacijama za Ligu Evrope izbegli pravi debakl od prosečnog italijanskog tima.

Da nije reče o nikakvom super Sasuolu, barem za ozbiljne evropske klubove, pokazao je Juventus.

"Stara dama" je kao od šale upisala još tri boda i sada ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << maksimalnih devet. Sa druge strane, Sasuolo je sa jednim trijumfom i dva poraza.

U subotu uveče u Torinu je bilo 3:1 (3:1) za prvaka Italije.

Da Juventus nije potpuno oduzeo gas u drugom delu verovatno bi poraz gostiju bio daleko ubedljiviji. A, sve je bilo rešeno već u 27. minutu.

Na velikom semaforu Juventus arene pisalo je 3:0 za domaćina, a pored strelci: Gonzalo Iguain 5. i 10, odnosno Miralem Pjanić 27. minut.

...by ak-productions

Strelac jedinog gola za goste bio je Luka Antei, fudbaler koji je igrao sve tri prvenstvene, ali protiv Zvezde nije dobio šansu. On je savldao Bufona u 37. minutu.

Argentinac je već počeo da se isplaćuje Juventusu za sumu uloženu u njegovo dovođenje iz Napolija. Prvo je iz brze kontre, udarcem po zemlji iskosa sa desne strane, pogodio mrežu, da bi nedugo zatim iz voleja, posle dodavanja Semija Kedire, pogodio cilj.

Pjanić je iskoristio još jednu opuštenu reakciju odbrane Sasuola, dok je Antei materijalizovao grešku Đanluiđi Bufona.

Napoli je u drugom poluvremenu postigao tri gola i pobedio u Palermu. Strelci su bili Hamšik i Kaljehon, koji je postigao dva gola. Slobodan Rajković odigrao je celu utakmicu za Sicilijance, dok Nikola Maksimović nije ulazio u igru u ekipi Napolija.

SERIJA A, 3. KOLO:

Juventus - Sasuolo 3:1 (3:1)

/Iguain 5, 10, Pjanić 27 - Antei 37/

Palermo - Napoli 0:3 (0:0)

/Hamšik 47, Kaljehon

u nedelju

Bolonja - Kaljari (12.30)

Atalanta - Torino (15.00)

Kjevo - Lacio

Đenova - Fiorentina

Milan - Udineze

Roma - Sampdorija

Peskara - Inter (20.45)

u ponedeljak

Empoli - Krotone (20.45)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.