Zvezdina lekarska služba na ispitu - Boaći propustio trening

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina lekarska služba na ispitu - Boaći propustio trening

Razlog su prehlada i malaksalost

Dva gola protiv i konstantna pretnja za protivnički gol. Ričmond Boaći se promovisao u najveću opasnost za Partizan u predstojećem, 153. večitom derbiju. Ali danas loša vest za stručni štab Crvene zvezde. Napadač iz Gane je propustio trening.

Nije u pitanju ništa posebno ozbiljno, prehlada i malaksalost su oborili 24-godišnjeg napadača. Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lekarski tim crveno-belih biće na ispitu, jer je jasno da je Boaći već viđen u Zvezdinoj prvoj postavi za megdan sa komšijama sa Topčiderskog brda. Posle dobrog izdanja u meču sa Bačkom baš su njega mnogi navijača izdvojili kao najjačeg aduta aktuelnog srpskog šampiona.

Boaći je, dakle, pod malim znakom pitanja, mada bi trebalo da bude spreman za večiti derbi. Mihailo Ristić sigurno neće biti u konkurenciji za sastav, pošto mu skočni zglob, koji je povredio još početkom meseca na pripremama na Pafosu, nije sasvim zacelio.

Međutim, Boaćijev izostanak bio bi u ovom trenutku mnogo veći hendikep za crveno-bele, pa će Zvezdini lekari danonoćno pratiti njegovo stanje i pokušati da ga na vreme oporave. Eventualna pobeda crveno-bele bi značajno približila cilju - odbrani titule.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.