Zvezdina deca dala primer navijačima: Kupi sezonsku

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 11:58

Zvezdina deca dala primer navijačima: Kupi sezonsku

Vladimir Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić iznenadili su zvezdaše prilikom odlaska u Servis za članstvo.

Fudbaleri Crvene zvezde su na pipremnim utakmicama odigrali fantastično i položili sve ispite na Zlatiboru i u Rusiji. Posle toga usledio je na papiru najteži protivnik, a to je Fiorentina, koju je tim iz Ljutice Bogdana razbio rezultatom 5:0.

Bahar je tom prilikom dao veliku šansu mladim fudbalerima, "Zvezdinoj deci", koji su u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posetili Servis za članstvo i kupili ‘Premium’ sezonske ulaznice, te pozvali navijače da to isto učine.

Posle jutarnjeg treninga, Vladmiri Lučić, Nikola Mituljikić, Stefan Leković i Jovan Šljivić uputili su se kad Servisu za članstvo i izazvali pravu pomamu među zvezdašima koji su se tu zatekli i iskoristili da se fotografišu sa mladim talnetima.

Ovim gestom su odučili da podrže klub pred početak nove sezone, a ujedno i da pozove navijače da i oni njihovim stopama krenu i učine isto.

"Svi su uzbuđeni zbog toga kako Zvezda igra, mislim da nas čeka fantastična sezona", poručio je Lučić.

"NIje to mala stvar postići pret golova protiv Fiorentine za 19 minuta, bukvalno smo celu utakmicu dominirali", istakao je Mituljikić.

Potom se oglasio i Leković.

"Poseban je osećaj igrati pred 36 hiljada ljudi na Marakani, teško je rečima opisati koliko nam navijače znače", naveo je on.

Onda je Šljivić pozvao sve da kupe ‘Premium’ sezonske karte.

"Odlučili smo da kupmo ‘Premium’ sezonske ulaznice, a pozvao bih i navijače da učine isto, jer imaju šta da vide od Zvezde", rekao je.

‘Premium’ sezonska ulaznica podrazumeva sva domaća takmičenja i paket karata za grupnu fazu Lige šampiona i cene su sledeće.

Sever:

Nova 15.500 dinara

Stara 10.500 dinara.

Istok:

Nova 26.000 dinara

Stara 17.000 dinara.

Zapad:

Nova 31.000 dinara

Stara 20.500 dinara

Tribina Siniša Mihajlović:

Nova 76.000 dinara

Stara 34.000 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.