Zvezdin test za Krasnodar, vraća se Rikardinjo

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin test za Krasnodar, vraća se Rikardinjo

Srpski vicešampion dobio je sva tri zvanična međusobna meča protiv Bačke

Generalna proba za Krasnodar... Uz poštovanje gostiju iz Bačke Palanke, crveno-beli bi danas od 17 časova rutinski trebalo da obave posao u petom kolu Superlige i u dobrom raspoloženju dočekaju duel sa ruskim predstavnikom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Tim Vladana Milojevića je dostigao radnu temperaturu i u domaćim okvirima deluje nezaustavljivo. Tome u prilog i podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je nanizao sedam trijumfa bez primljenog gola! Sigurno će Zvezdin trener čuvati snagu ekipi za susret s Krasnodarom, ali i u takvoj konstelaciji snaga crveno-beli bi morali da zabeleže laku pobedu.

Prvi put još od 27. jula i meča sa Spartom u Beogradu, u startnih 11 trebalo bi da se nađe i Rikardinjo. Brazilac je trebalo da nastupi i protiv Čukaričkog, ali je zbog povrede zadobijene dan ranije na treningu propustio duel sa Brđanima. Bio je na spisku putnika za Surdulicu, međutim, nije bio dovoljno oporavljen da bi zauzeo mesto u protokolu.

Na tribinama najvećeg srpskog stadiona biće sigurno više navijača nego u prethodnim prvenstvenim utakmicama, budući da je uprava Crvene zvezde odlučila da otvori kapije stadiona Rajko Mitić.

Zanimljivo je da je sva tri zvanična međusobna meča ova dva tima dobila Crvena zvezda. Odigrana su u prošoj sezoni, a ukupna gol-razlika je 8:1. Dakle, dileme ne bi smelo da bude. Kec je viđen, a sigurno će se igrači srpskog vicešampiona truditi da posao završe u prvom poluvremenu.

Kladioci će sigurno obratiti i pažnju na igru ukupno golova. Na četiri od poslednjih pet susreta Crvene zvezda je došlo 2-3. Možda je vreme da se probije taj opseg i da crveno-beli ubedljivim trijumfom dobiju još više na samopouzdanju. Istina, Bačka može da bude nezgodna u defanzivnom rovu, što je pokazala u Novom Sadu kada je pala tek u finišu.

Računajući i prošlu sezonu Bačka je u seriji od pet poraza. Dakle, ne dolazi u Ljutice Bogdana u dobrom raspoloženju

Sve je jasno...

Stadion: Rajko Mitić.

Sudije: Petar Piper, Srđan Milutinović, Miloš Miškeljin.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Savić, Babić, Anđelković - Račić, Ilić - Adžić, Milijaš, Rikardinjo - Pešić.

BAČKA (4-2-3-1): Lučić - Varga, Švonja, Ilić, Klisura - Mlađović, Balbanović - Spremo, Trivunović, Luković - Račić.

SUPERLIGA - 5. KOLO

Nedelja:

17.00 Crvena zvezda - Bačka

17.30 Zemun - Čukarički

19.00 Vojvodina - Partizan

20.00 Napredak - Borac Čačak

20.00 Radnički Niš - Rad

Ponedeljak:

20.00 Spartak Subotica - Mačva

20.00 Voždovac - Javor

20.00 Mladost Lučani - Radnik Surdulica

Tabela:

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.