Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 13:56

Zvezdin golman potpisao za slovački Seređ

Aleksandar Stanković napustio redove srpskog šampiona

U Crvenoj zvezdi nikada nije dobio priliku, pa će sreću potražiti u inostranstvu. Kako saznaje Mozzart Sport, golman srpskog šampiona Aleksandar Stanković novi je član slovačkog Seređa. Štaviše, 23-godišnji čuvar mreže već je stao na gol slovačkog prvoligaša u jučerašnjem prijateljskom meču sa Dinamom iz Zagreba (0:3).

Stanković je prošao kroz mlađe kategorije Crvene zvezde, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nikada nije upisao debitantski nastup za prvi tim. Umesto toga, četiri sezone je proveo na pozajmici u Grafičaru i još pola godine u Napretku, takođe na kaljenju. Kada se na kraju ove sezone iz Grafosa konačno vratio u redove crveno-belih, odlučio je da fudbaski razvoj nastavi na drugom mestu, a iz kluba nisu želeli da mu stoje na putu.

U Seređu ga čeka konkurencija u vidu dvojice nigerijskih golmana, Ikuepamitana Ajotundea i Metjua Jakubua, koji je branio u najvećem delu sezone. Seređ je ove godine završio na sedmom mestu u slovačkoj Fortuni, a u finalu plej-ofa za Ligu konferencija poražen je od Žiline.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.