Zvezdin Blitzkrieg - Tri gola za tri minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin "Blitzkrieg" - Tri gola za tri minuta! (video)

Sedam minuta igre u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Crvenoj zvezdi da overi trijumf nad Radnikom.

Namučio je Radnik vicešampiona tokom prvog poluvremena utakmice 4. kola Super lige, ali je Zvezda već na startu drugog dela meča sa tri brza gola nokautirala protivnika.

Zvezdin "Blitzkrieg" počeo je u 51. minutu golom Mičela Donalda, a onda je u naredna tri minuta Radnik primio još dva gola i tako izgubio svaku šansu da se vrati u borbu za bod(ove).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Aleksandar Pešić je uposlio Mičela Donalda kod drugog gola, potom je usledio veliki nesporazum golmana Radnika i Bratislava Pejčića koji je rezultirao autogolom pomenutog igrača, a na kraju je Slavoljub Srnić kompletirao Zvezdin triling.

Golove možete pogledati OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovanović sačuvao Spartak u Ivanjici

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2017

Javor vodio do 81. minuta..Samo 10 minuta delilo je fudbalere Javora od drugog trijumfa u Superligi, međutim na kraju je subotički Spartak uspeo da osvoji bod u Ivanjici - meč četvrtog kola završen je remijem 1:1...Nakon prilično tvrdog prvog poluvremena, fudbaleri Javora su poveli u 64. minutu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.